Agenda

Akhtamar

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Ik ben Nelli Hakopian, een Natuurgeneeskundig therapeute. Sinds 2009 houd ik me bezig met Natuurgeneeskundige therapieën zoals massages, diverse reinigingsmethodieken. Na een 5 jarige opleiding bij de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde en Homeopathie in Arnhem heb ik de kennis en kunde mogen leren om de mens te helpen zijn ziekte te begrijpen, zijn vitaliteit en de gezondheid te vergroten.

Als diagnostisch instrument gebruik ik de 4 natuurkwaliteiten, irisdiagnostiek, lichaamstaal, lichaamshouding, menselijke anatomie, fysiologie, pathologie. Alle orgaanfuncties worden op de natuurgeneeskundige manier bevraagd, maar ook alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal etc.
Nadat ik alle informatie heb verzameld wordt een compleet ziektebeeld samengesteld, de diagnose en prognose. Hierna kan de behandeling beginnen.

Stress, hoofdpijn, vermoeidheid, een slechte stoelgang, kno klachten of gewrichtsklachten – dat zijn verschillende signalen van de ziekte. Het lichaam probeert iets te vertellen. Bij Natuurgeneeskundige praktijk Akhtamar help ik je dit te begrijpen. Bij mij is het belangrijk om niet het symptoom te bestrijden, maar de zieke te helpen in de totale genezing.

Naast de natuurgeneeskundige therapie kunt u bij mij terecht voor een ontspanningstherapie.