Agenda

Akhtamar

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

“De naam Akhtamar – een prachtig liefdes verhaal. En dat is wat je krijgt, een liefdevolle vrouw, Nelliūü§© Een heerlijke kop kruiden thee van Armeense kruiden en dan begint het gesprek. Nelli neemt volop de tijd, vraagt, luistert en noteert.
Ik kwam om te stoppen met roken. Inmiddels 3 keer geweest en behandelt met Bach bloesem en auricole (ooraccupunctuur).
De oude gewoontes afbouwen door middel van Bach druppels. De 1ste ronde was een eye opener, veel oud zeer kunnen verwerken. Nu verder met de vooruitgang. Het afbouwen van m’n slechte gewoonte gaat gestaag door. Nelli is een absolute aanrader voor diegene die positief door wil gaan met zijn/haar leven. Ze maakt waar, waar de naam voor haar praktijk naar is vernoemd. Akhtamar, een liefdes verhaal… voor de mens.”

Coralie Van Eysinga


 

“Na maanden trainen in de sportschool had ik net dat laatste stukje vet wat niet wegging. Samen met Nelli dit uitgebreid besproken en aan de slag gegaan, met dit resultaat na slechts 3 behandelingen. Nelli neemt de tijd, legt alles goed uit wat er gebeurt, je voelt je volledig op je gemak bij haar en erg vakbekwaam.”

Vrouw, 56 jaar
over het afslanken op een natuurlijke manier

 

 

 


“Akhtamar biedt verschillende lichaamsvriendelijke, natuurgeneeskundige behandelingen die lichaam en geest helpen helen en ondersteunen. Nelli doet dit met zorgvuldige aandacht, kennis en liefde voor het vak.”

Heidi Coolen


“Bij nader onderzoek bleek mijn gezondheid (fysiek en psychisch) minder goed dan ik dacht.¬†De behandelingen van Nelli resulteerden in meer energie, balans en helderheid van mijn zijn.¬†Het was het begin van een bewuster en helderder leven. Heel bijzonder.”

Erick Hofland


“Nelli is zeer kundig en neemt de tijd voor je. De fijne energie zorgt voor verborgenheid, waardoor je los komt en in een hartverwarmend sfeertje naar antwoorden en oplossingen zoekt. Je gaat met een opgeruimd hoofd en volle energie weg, met de wens om snel weer in aanraking te komen met de helende krachten van deze lieve en zorgzame natuurgeneeskundige!”

Lilyt A.


“Ik ben meerdere keren bij dit bedrijf geweest. De sfeer is ontspannen en de behandeling is heel fijn. Iedere keer als ik daar weg ga ben ik vol energie.”

Yaron Bendek


“Ben heel blij met de kennis en kunde van Nellie. Dankzij de voorgeschreven druppels voel ik me stukken beter. Elke keer kan er iets aangescherpt worden zodat je uiteindelijk de perfecte match krijgt. Zelfs vanuit Den Haag blijf ik Nellie bezoeken.”

Renee De Zoeten


“Nelli van Akhtamar is echt goed! Ze heeft me zo goed behandeld. Ze is open, respectvol en heel toegankelijk. Ben erg onder de indruk.”

Bert Van Velthooven


“Ik ben behandeld voor een klacht wat bij mij heel lang aanwezig was. Ik vind het resultaat verbazingwekkend. Alles is met de natuur geholpen en mijn klacht komt niet meer terug. Ik ben heel tevreden over de behandeling.”

H V


“Nelli is een warme persoonlijkheid met een hart voor haar pati√ęnten EN haar vakgebied. Tijdens de intake goede uitleg gekregen over hetgeen ik van haar en haar behandeling kon verwachten. Voel me altijd weer volledig opgeladen als ik weg ga. Erg fijn..”

Remco de Boer


“Nadat de allergiepunten in mijn oor gevonden waren en hier ook speciale plakkertjes opgeplakt waren voelde ik direct een reactie in mijn lijf, er gebeurde iets. Vervolgens merkte ik dat ik minder nieste en mijn hoofdpijn weg trok. De volgende dag werd ik voor het eerst in dagen fit en uitgerust wakker. Inmiddels zijn we alweer een tijd verder en zijn mijn hooikoortsklachten nog steeds niet terug.”

Myrthe


“Na de behandeling van Nelli met auriculo (oor reflexologie) voor hooikoorts zijn mijn klachten beduidend minder geworden. De ogen branden niet meer, de neus zit ‘s nachts niet meer zo verstopt waardoor ik beter slaap, overdag krijg ik weer frisse lucht en voel me beter in mijn hoofd. De neus loopt niet meer en het gekriebel is weg.”

Humphrey


“Eens in de twee weken ga ik naar Akhtamar, een heerlijke oase van rust, en kom ik als herboren weer naar buiten.¬†Nelli weet als geen ander hoe ze vastzittende nek en schouders los moet maken; ze heeft magische handen!”

Avril


“Een massage-therapie bij Akhtamar is een echte weldaad. Ook de kreukeltjes in mijn lijf worden liefdevol weggestreken. Nelli heeft een geweldige feeling (handig bij massages!) ¬†om uit oude culturen op te pikken wat voor ons nu volkomen rust en een zalig gevoel geeft…¬†Een Akhtamar massage is een wereld van verschil met andere massages.”

Paul


“Nelli is een vrouw naar mijn hart omdat ze haar werk met haar hart doet en met volledige passie en toewijding…¬†Verder is haar massage een sensatie.‚ÄĚ

Thomas


“Als masseur ga je voor een uur of anderhalf een belangrijke relatie aan met iemand.¬†Je maakt niet alleen fysiek contact, maar ook mentaal.¬†Dan is integriteit en oprechte aandacht van groot belang.¬†Nelli doet beide van nature.¬†Daarbij beheerst zij niet alleen de techniek, zij houdt intens van haar vak en dat is voelbaar tijdens de behandeling. Een uitzonderlijke vakvrouw en als je eenmaal bij haar bent geweest, is er geen weg terug.

Kim K.