Agenda

Akhtamar

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

“Nadat de allergiepunten in mijn oor gevonden waren en hier ook speciale plakkertjes opgeplakt waren voelde ik direct een reactie in mijn lijf, er gebeurde iets. Vervolgens merkte ik dat ik minder nieste en mijn hoofdpijn weg trok. De volgende dag werd ik voor het eerst in dagen fit en uitgerust wakker. Inmiddels zijn we alweer een tijd verder en zijn mijn hooikoortsklachten nog steeds niet terug.”

Myrthe


“Na de behandeling van Nelli met auriculo (oor reflexologie) voor hooikoorts zijn mijn klachten beduidend minder geworden. De ogen branden niet meer, de neus zit ‘s nachts niet meer zo verstopt waardoor ik beter slaap, overdag krijg ik weer frisse lucht en voel me beter in mijn hoofd. De neus loopt niet meer en het gekriebel is weg.”

Humphrey


“Eens in de twee weken ga ik naar Akhtamar, een heerlijke oase van rust, en kom ik als herboren weer naar buiten. Nelli weet als geen ander hoe ze vastzittende nek en schouders los moet maken; ze heeft magische handen!”

Avril


“Een massage-therapie bij Akhtamar is een echte weldaad. Ook de kreukeltjes in mijn lijf worden liefdevol weggestreken. Nelli heeft een geweldige feeling (handig bij massages!)  om uit oude culturen op te pikken wat voor ons nu volkomen rust en een zalig gevoel geeft… Een Akhtamar massage is een wereld van verschil met andere massages.”

Paul


“Nelli is een vrouw naar mijn hart omdat ze haar werk met haar hart doet en met volledige passie en toewijding… Verder is haar massage een sensatie.”

Thomas


“Als masseur ga je voor een uur of anderhalf een belangrijke relatie aan met iemand. Je maakt niet alleen fysiek contact, maar ook mentaal. Dan is integriteit en oprechte aandacht van groot belang. Nelli doet beide van nature. Daarbij beheerst zij niet alleen de techniek, zij houdt intens van haar vak en dat is voelbaar tijdens de behandeling. Een uitzonderlijke vakvrouw en als je eenmaal bij haar bent geweest, is er geen weg terug.

Kim K.