Agenda

Akhtamar

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Nieuwsbrief 17.9.2019. *speciale aanbieding*

Wij proberen gezond te leven.
Velen doen hun best om het lichaam in de goede conditie te houden. Maar wat is het resultaat daarvan? Zijn wij gezond van binnen of niet? Hoe kunnen we dat weten? Hoe komen we erachter?

Geschiedenis:
In de oude Egypte werd al door de genezers gebruik gemaakt van het “ooglezen”. Daar zijn diverse bewijzen van in het heden gevonden.
Uiteindelijk heeft een Hongaarse arts Von Peczely in de 19de eeuw kunnen verklaren dat de iris een kaart is waar de functie (of disfunctie) van diverse organen zichtbaar is.
In onze eeuw is de iris diagnostiek breder ontwikkeld.

Wat is Irisdiagnose?
In de alternatieve geneeskunde is er een mogelijkheid om door middel van irisdiagnose te zien o.a. hoe de spijsvertering werkt, waar het fout gaat, nauwkeurig kan er gezien worden welk deel van de spijsvertering minder goed functioneert. Welk orgaan de reden van deze verstoring is.

Het is mogelijk om vanaf de huidlaag tot het merg het lichaam te “lezen”.
Irisdiagnostiek is een mogelijkheid om je lichaam van binnen te zien, je zwaktes in je lichaam te ontdekken en preventief ermee aan de slag kunnen.

Ben je nieuwsgierig naar je lichaam van binnen? Like deze pagina en volg onze nieuwsbrieven.

Wanneer je deze brief tot het einde hebt gelezen heb je een attentie verdiend.
Daarom geef ik mijn trouwe lezers een mogelijkheid om gedurende de maanden september, oktober en november voor maar € 25,00 een irisdiagnose te ervaren.
Bij de reservering via welkom@akhtamar.nl kun je deze speciale actie vermelden. (ook telefonisch 0613990493).